تهیه کننده فیلم به کبودی یاس؛ فیلم های دفاع مقدس برای دانش آموزان اکران شود
تهیه کننده فیلم سینمایی "به کبودی یاس" خواستار اکران فیلم های سینمایی با موضوع دفاع مقدس برای دانش آموزان شد و این امر را سبب ترویج فرهنگ ایثار در میان نسل جوان دانست.به گزارش حیات ، "ابراهیم اصغری" افزود: انتخاب گروه سینمایی مشخص برای اکران فیلم های مقدس مشکلی را از سینمای دفاع مقدس برطرف نمی کند زیرا در نهایت امکانات این گروه سینمایی به مرور زمان به حداقل می رسد.
وی ادامه داد: با دو سالن و چند نوبت اکران محدود نمی توان معضل اکران فیلم های دفاع مقدس را رفع کرد.
تهیه کننده فیلم به کبودی یاس تصریح کرد: برنامه ریزی ها در اکران فیلم های دفاع مقدس و بخصوص آثار سینمایی شخصیت محور به گونه ای بوده که مخاطب عام قادر به دیدن چنین آثاری در سینما نشده است.
به گفته اصغری، جایگاه فیلم هایی که به لحاظ فرهنگی ارزشمند هستند باید در اکران حفظ شود و به فیلم های سینمایی دفاع مقدس که مقطع مهمی از تاریخ ما کشور را به تصویر می کشند توجه بیشتری شود.
این تهیه کننده توضیح داد: فیلم سینمایی دفاع مقدس با یک سبد حمایتی می توانند به درستی اکران و از سوی مخاطبان دیده شوند.
تهیه کننده فیلم "شور شیرین" تاکید کرد: علاوه بر اکران مناسب، باید از مخاطبان برای دیدن چنین آثاری به درستی دعوت شود و تبلیغات چنین فیلم های تاثیرگذاری باید مناسب باشد.
اصغری یادآورشد: نهادهایی همچون سپاه، بسیج و بنیاد شهید انقلاب اسلامی می توانند مروج فرهنگ تماشای فیلم های دفاع مقدس در میان مردم باشند و باید از چنین آثاری حمایت کنند.
وی همچنین خواستار اکران فیلم های دفاع مقدس شخصیت محور برای دانش آموزان سراسر کشور شد و این امر را موجب آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با شهیدان هشت سال دفاع مقدس دانست.
این تهیه کننده سینما یادآور شد: بسیاری از شهدای برجسته ما در دوران دفاع مقدس جوانان و محصلان دبیرستانی بودند از این رو اکران فیلم هایی که شخصیت شهدای هشت سال دفاع مقدس را به تصویر کشیده اند بر روی نسل جوان و آشنایی آنان با آرمان های انقلاب تاثیر بسزایی خواهد داشت.
اصغری پیشنهاد کرد که در مدارس ساعتی برای نمایش فیلم های دفاع مقدس برای دانش آموزان اختصاص داده شود ؛ این آثار را می توان به عنوان یک واحد آموزشی برای دانش آموزان قرار داد.
پایان پیام
منبع : ایرنا